Logó
Képzések

Gyakran ismételt kérdések

Ki tudom próbálni a tanulást vásárlás előtt?
A lehető legtöbb információt a rendelkezésedre bocsátjuk a tanfolyamok adatlapján, ahol a promóvideótól kezdve, a szöveges bemutatáson és a kurzus tematikáján át, egészen a hallgatói értékelésekig, bármit elérhetsz. Sőt, bizonyos leckékbe még beiratkozás előtt is bele tudsz majd nézni, mintha egy nyílt napon beültél volna egy tanórára.
Regisztrálnom kell a beiratkozáshoz?
Igen, hiszen majd a beregisztrált felhasználói fiókod alapján tudunk legközelebb is beazonosítani, hogy te már megvetted a kurzust. Így tudjuk bárhol, bármikor a rendelkezésedre bocsátani a tananyagokat.
Hogyan tudok regisztrálni?
Végtelenül egyszerűen. A bejelentkezés oldalon tudsz Facebook vagy Google fiókoddal, vagy egyszerűen a vásárlás közben az e-mail címed megadásával regisztrálni.
Hogyan tudok fizetni?
Az online képzések megvásárlása, illetve elérése is a Webuni rendszerén keresztül történik. A Webuni rendszere az online fizetési módokat, a kártyás és a PayPal-os fizetést támogatja. Ha nem rendelkezel ezek egyikével sem, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az onlinetanfolyam@eduline.hu email címen, és kitalálunk valami megoldást!
Online fizetés? Miért ne féljek tőle?
Mivel az online képzések megvásárlása, illetve elérése is a Webuni rendszerén keresztül történik, így már önmagában az biztosíték lehet számodra, hiszen a Webuni-t több, mint 30.000 ember használja. Ha nekik nem volt eddig problémájuk, akkor neked sem lesz!
Mikor kapok hozzáférést?
A beiratkozást követően rögtön meg is kapod a hozzáférést az online képzésekhez.
Hogyan érem el az online képzéseket?
Ahogy a nevében is benne van, online. Az online képzéseket a onlinetanfolyam.eduline.hu rendszerében fogod tudni elérni
Mennyire nehéz használni a Webuni rendszerét?
Inkább kérdezd úgy, hogy mennyire egyszerű használni!? A Webuni rendszerét már több, mint 30.000 tanuló használja gondtalanul nap mint nap, a tizenévesektől egészen a nyugdíjasokig. Neked sem lesz gondod vele! Ha valahol mégis elakadnál, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot az onlinetanfolyam@eduline.hu e-mail címen!
Teljesen magamra vagyok utalva a tanulásban?
Egyáltalán nem! Az online képzésekre beiratkozva, egy olyan belső közösség tagja leszel, ahol meg tudjátok egymással osztani tapasztalataitokat, vagy akár a képzés oktatójától is tudtok közvetlenül kérdezni.
Mindez mennyi adatforgalmat igényel?
Ez nyilván tartalomfüggő, a legnagyobb adatforgalmat a videók igényelhetik, de ezeket is igyekeztünk a legoptimálisabb módon konvertálni, hogy a lehető legkevesebb adatforgalmat vegyék igénybe.
Milyen mobileszközökön érem el a tanfolyamokat?
A reszponzív design-nak köszönhetően bármilyen okoskészülékről eléred az online képzéseket, akár okostelefonról, vagy tabletről is.
Milyen mobileszközökön érem el a tanfolyamokat?
Természetesen van: iOS és Android is! A Webuni iOS mobilalkalmazását le tudod tölteni az AppStore-ból: itt . Az Android-os verziót pedig a PlayStore-ból: itt.