Logó
Képzések

Wondershare Filmora Képernyőfelvevő és Vágóprogram Kezdőknek

Videós tananyagok és social media tartalom létrehozásához kiváló eszköz

A kurzus leírása

Szerző: Liliom Emese

A videós tartalom egyre népszerűbb minden fronton. Egy videót jelentősen nagyobb eséllyel néznek meg, mint egy szöveges tartalmat, vagy akár egy fotót. Műfajából eredően többet is tud közölni egy képnél.

Videóval átadni ismeretet nem újdonság, de az új technológiáknak köszönhetően - miszerint telefonon is lehet videós tartalmat megnézni gyakorlatilag bárhol - az igazán nagy robbanás még csak most fog megtörténni!

Ha videós tartalmat szeretnél vágni, vagy videós oktató anyagot szeretnél készíteni, számtalan vágóprogram közül választhatsz. Én most a Wondershare Filmora-t fogom bemutatni a program letöltésétől és beüzemelésétől kezdve a egészen a megvágott anyag exportálásáig.

A Filmora erőssége a megannyi trendi effekt, Instagram szerű fényelések, overlay-ek. Más vágóprogramokban jellemzően nincs ekkora kínálat. A Filmora mendemellett könnyen kezelhető és logikus.

A kurzus során lépésről-lépésre haladunk, minden funciót és lehetősget bemutatok és mindeközben pár kincset érő tippet és aranyszabályt is elmondok a videózás - vágás világából.

A Filmora szoftver minimum gépigénye:

  • Támogatott OS: Windows 7/Windows 8/Windows 10
  • Processzor: Intel vagy ADM processzor, min 1GHz
  • RAM: min. 512M RAM

Ha kérdésed van, írd meg bátran!

Jó filmezést és vágást!

Emese