Logó
Képzések

Reggeli Jóga Rituálé

Alakíts ki Reggeli Jóga Rituálét! Legyen minden napod energikus
Szerző: Gerő Zoltán

A kurzusról

Képzeld el magad, hogy hónapok vagy évek távlatából visszanézve tudod magadról, hogy minden reggel Jógával nyitottad a napod! Milyen magabiztosságot és önbecsülést jelent? Mennyivel leszel energikusabb? Pont ezt az érzést szeretnénk Neked adni!

A kurzus célja, hogy mindent tudj ami ahhoz szükséges, hogy elkezdj rendszeresen Jógázni. Megtanulod a legfontosabb Jóga gyakorlatsort, a légzőgyakorlatokat és ezekből szokást fogsz kialakítani.

A kurzus 3 fő modolra épül:

1. Hogyan alakíts ki Reggeli Rituálét Jógával

2. Jóga gyakorlatok

3. Légzőgyakorlatok

Az 1. modulban végigmegyünk a Szokás Tervező Gyakorlaton, ami segít egy új szokás maradandó kialakításában. Ehhez több tucat könyv összefoglalását találod egyetlen gyakorlatban. A gyakorlat elvégzésése garantálja, hogy a Reggeli Jógázás terén sokkal kitartóbb leszel, és más szokások átalakításában is rendkívül hasznos lesz.

A 2. modul a Jóga Gyakorlatokról szól. A legfontosabb Jóga gyakorlatsoron fogunk végigmenni: a Napüdvözleten. Ezzel átmozgatod az egész tested és energizálódsz egész napra. Sokkal jobban alszol, soha többé nem lesz hátfájásod és valószínűleg tovább élsz, ha ezt a gyakorlatsort mindennap gyakorlod.

A 3. modul a Légzőgyakorlatokról szól. Tökéletes gyakorlat kezdő meditálóknak! Ha még sohasem meditáltál, a légzőgyakorlatok ebben fognak segíteni. A légzőgyakorlatok lényege az elme elcsendesítése.

A kurzust Dominik Rita barátommal készítettük, ő látható a videókon. Kívánjuk Neked, hogy legyenek energikus reggeleid!